Nyheter


Mjøstårnet er snart verdens høyeste trehus.

Montasjen av Mjøstårnet nærmer seg toppen. Moelven Limtre monterer nå råbygget til de siste etasjene. I løpet av våren vil hele tårnet være kledd med ytterveggselementer fra RVT. 


Taasinge Elementer A/S kjøper 75% av aksjene i RVT

Taasinge Elementer er Danmarks eldste og største innen produksjon prefabrikkerte tak- og fasadeelementer. Vi er sikre på at samarbeidet mellom selskapene vil generere videre vekst og utvikling i RVT. Ingen strukturelle endringer blir gjort, og RVT vil fortsette å være norges mest fremoverlente elementleverandør til entreprenørmarkedet. Les mer om samarbeidet på bygg.no: https://www.bygg.no/article/1345587 


Ringsaker Takelementer AS bytter navn

I løpet av 2017 vil ca 90% av omsetningen vår genereres fra prosjektering, produksjon og montasje av veggelementer. Vi har opparbeidet oss en unik kompetanse på fasadeløsninger i tre med høy ferdiggrad på de ulike kledningene. Dette gjør at vi nå bytter firmanavn til Ringsaker Vegg- og takelementer AS, forkortet RVT. Vi bytter også logo, hjemmeside og profil. Vi er det samme firmaet med de samme folka og det samme kvalitetsfokuset – bare med nytt navn og ny logo.


RVT ansetter to stk 3.års studenter fra NTNU

Julie Olasveen og Rawand Mohamed er begge ansatt som prosjektingeniører og starter hos oss 01.06.18, etter endte studier på NTNU. Begge to skal også skrive sin bacheloroppgave om nyskapende og spennende temaer utarbeidet i samråd med RVT. Vi ser veldig frem til oppstart, og er helt sikre på at Julie og Rawand vil sette seg raskt inn i vår virksomhet og bidra med ny kunnskap og ungt pågangsmot.


Vi leverer bjelkelag og veggelementer til Mjøstårnet

Ringsaker Takelementer AS skal produsere bjelkelagselementer til Moelven Limtre AS. I tillegg har vi fått kontrakt på å prosjektere, produsere og montere veggelementer med HENT. Vi ser frem til en stor og morsom oppgave i nærmiljøet. Les mer om saken på bygg.no


Brennerivegen 3, 2380 Brummundal

Brugsvegen 13, 2390 Moelv

62 33 16 60

firmapost@rvt.no