FAKTA

  • Prosjekt: Dybdahlsgården
  • Sted: Dybdahls veg 3-5 , Trondheim
  • Byggherre: Trym Næring AS og I.K Lykke Eiendom AS
  • Totalentreprenør: Trym Bygg og Anlegg AS
  • Prosjektleder: Øystein Santi (Trym bygg)
  • Størrelse: 8600 kvm
  • Byggeår: JAN 2020- JUN 2021
  • BREEAM-sertifisering: BREEAM Excellent

DYBDAHLSGÅRDEN

Midt i Trondheim, bygges signaturbygget Dybdahlsgården. Med sine 8600 kvm vil Dybdahlsgården gi Lerkendal området et realt løft. Dybdahlsgården består av 5 etasjer og skal inneholde kontorlokaler, butikker, spisesteder og parkeringshus.

Vi i RVT er stolte av å ha prosjektert og produsert stående ytterveggselementer til denne flotte gården. Ytterveggselementene, som er produsert ved vår fabrikk i Moelv, er levert med utvendig kledning, vinduer med beslag og solavskjerming.

Vi har også stått for heising og monteringen av ytterveggselementene på byggeplass – totalt 2149 m2. En jobb våre erfarne montører utførte på 2 effektive uker, i januar 2021. I tillegg blåse-isoleres det på byggeplass for å sikre god isolasjon i hele bygget. Prosjektering av bygget ivaretar at alle hulrom blir isolert i bygget. Samtidig gjennomføres en fuktkontroll før isoleringen starter.

I dette prosjektet har TRYM hatt stort fokus på bærekraftighet og dette blir deres første BREEAM-sertifiserte næringsbygg, det kvalifiserer til BREEAM Excellent. Det fører også til at det stilles krav til oss som entreprenør.
Ved overlevering av vår leveranse i slutten av januar fikk vi en prat med prosjektleder Øystein Santi hos Trym og han fortalte at han syntes samarbeidet med RVT har vært en ryddig prosess fra tilbudsstadiet til utførelse og at de sitter igjen med et godt inntrykk av høy profesjonalitet både på prosjektering og gjennomføring.

Videre kan han fortelle at fordelen for dem med å bruke ferdigproduserte ytterveggselementer er den høye ferdiggraden levert til byggeplass slik at det reduserer det totale timeverket på byggeplass. Den høye ferdiggraden på elementene fra fabrikk – som inkluderer vinduer og screens, gir et tett og tørt bygg langt tidligere enn ved plassbygde vegger og det reduserer behovet for utvendig komplettering. Samtidig forteller Santi at de opplever meget god kvalitet på det ferdige produktet.
Vår prosjektleder Rawand Mohamed er også strålende fornøyd med samarbeidet rundt Dybdahlsgården, og forteller at det har vært en tett og god dialog med kunde og øvrige aktører i prosjektet for å finne rasjonelle og optimale løsninger. Og som Øystein Santi opplevde han at det har vært en god prosess fra salg til prosjektering, produksjon og montasje. Rawand er i tillegg imponert over våre dyktige montører som fullførte montering på 2 uker!

RVT takker for det gode samarbeidet med TRYM.