Prosjektering av bygg

RVT sin prosjekteringsavdeling består av dyktige medarbeidere som sikrer at prosjektering av tak- og ytterveggselementer utføres iht. forskriftskrav samt ivaretar kundens ønsker og krav.

Våre byggingeniører har god kompetanse og erfaring med bruk av standarder og regelverk, samt statikk og dimensjonering av våre tak- og ytterveggselementer for ytre lastpåkjenninger.

I dag benytter vi ulike BIM-verktøy som Revit, Solibri Model Checker og Statcon for utarbeiding av produksjons- og montasjeunderlag, dimensjonering samt kollisjonskontroll mot tilstøtende fag. 3D-prosjektering gir en kostnadseffektiv prosjektering som tillater oss å jobbe med større presisjon. I tillegg bidrar det til en helhetlig visualisering av bygget og detaljerte tekniske løsninger som kan presenteres for kunden. RVT har blant annet prosjektert og levert ytterveggselementer på Tønsbergprosjektet, som med bakgrunn i den innsatsen prosjektet har gjort for å ta i bruk builidingSMART-verktøy i prosjekteringsfasen blitt kåret til vinner av buildingSMART International Award for Design 2017.

Byggtegninger og hender som peker